t-blog-banner

Како могу добити поврат новца од Катара Аирваис-а?

Ако имате резервацију код Катар Аирваис-а, а због неких непредвиђених околности нисте у могућности да путујете, онда можете изабрати да откажете направљену резервацију и од њих добијете повраћај новца. Али пре него што прођете кроз процес да бисте добили повраћај новца од Катар Аирваис-а, такође треба да будете свесни других потребних детаља. Да бисте сазнали више о овим детаљима, можете проћи кроз информације дате у чланку испод.

Политика рефундирања Катар Аирваис-а

Пре него што пређете на процес, морате знати да ли ваша резервација испуњава услове за повраћај новца или не. А да бисте знали да ли јесте или не, морате проћи кроз смернице политике рефундирања Катар Аирваис-а као што је наведено у доле наведеним тачкама:

 • За резервацију отказану у року од 24 сата од куповине, можете добити повраћај новца. А ова 24-часовна политика без ризика је применљива на све врсте карата.
 • Ако имате резервацију са повратом новца, можете добити повраћај ако откажете резервацију у било ком тренутку у року од 3 сата од времена поласка.
 • Ако авио-компанија откаже резервацију, иста има право да вам исплати рефундацију.
 • Ако откажете резервацију због било ког медицинског разлога или смрти блиског рођака, можете добити повраћај новца подношењем релевантних докумената тиму.
 • Ако дође до кашњења лета због било какве техничке грешке или лошег времена, онда можете добити повраћај новца од тима.

Процес рефундирања Катар Аирваис-а

Да бисте добили повраћај новца од тима, можете да прођете преко њихове званичне веб странице и да то урадите путем онлајн процеса. Да бисте извршили честу повраћај новца путем онлајн процеса, можете да пратите следеће кораке:

 • Посетите званичну веб страницу Катар Аирваис-а, ввв.катараирваис.цом.
 • Из опције управљања резервацијом, преузмите своју резервацију користећи детаље о резервацији пута.
 • На страници за резервације изаберите опцију рефундирања са листе менија.
 • Ово ће вас одвести до обрасца за рефундирање. Попуните исто тако што ћете навести потребне податке, а затим их пошаљите.
 • Ускоро ћете тада добити е-пошту са бројем карте за рефундирање на вашу регистровану адресу е-поште.
 • Погледајте овај број карте за будуће захтеве.

Можете чак и да поднесете захтев за повраћај новца од тима кроз процес позива тако што ћете се обратити извршном директору. Можете да позовете 1 (877) 777-2827 и да правилно пратите ИВР како би се извршни директор повезао и помогао вам у вези са упитом који имате или поднео захтев за повраћај новца у ваше име.

Колико времена је потребно да добијете повраћај новца од Катар Аирваис-а?

Процес рефундирања траје доста времена и углавном зависи од начина плаћања за који сте се определили приликом плаћања за резервацију направљену код авио-компаније. Да бисте сазнали више о томе колико времена је потребно да добијете повраћај средстава од Катар Аирваис-а, прочитајте поменуте тачке:

 • Ако сте извршили уплату резервације путем интернета или плаћањем картицом, онда ће повраћај новца трајати 7 до 10 дана да се врати на ваш банковни рачун.
 • Ако сте извршили уплату готовином или чеком за резервацију, онда ћете добити повраћај новца у року од 15 до 20 дана назад на ваш банковни рачун.