t-blog-banner

Cum contactez Blue Air?

Blue Air este o companie aeriană românească low-cost care oferă o varietate de zboruri către destinații din toată Europa. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la zborul dvs., este important să știți cum pot contacta Blue Air pentru asistență. Acest articol va oferi o prezentare generală a modului în care puteți contacta serviciul pentru clienți Blue Air în mai multe moduri; să începem cu apelul telefonic.

Pași pentru a contacta Blue Air prin telefon

  • Primul pas este să formați numărul serviciului pentru clienți pentru Blue Air
  • Vi se va cere să selectați limba pe care preferați să o vorbiți.
  • Ascultă apoi cu atenție IVR-ul disponibil și alege-l pe cel care corespunde cel mai bine motivului apelului tău.
  • Dacă sunați pentru o anumită rezervare, vi se va cere să furnizați referința rezervării.
  • După ce ați furnizat referința rezervării, veți fi în curând conectat la un reprezentant al serviciului pentru clienți.
  • Răspundeți la întrebările reprezentantului și urmați instrucțiunile acestuia pentru a vă rezolva problema.
  • Odată ce problema dvs. a fost rezolvată sau s-a răspuns la întrebarea dvs., puteți încheia apelul.

Deci, sunând la numărul de telefon Blue Air, puteți vorbi oricând cu reprezentantul acestuia. În plus, dacă doriți să aflați despre alte modalități de a contacta blue Air, puteți naviga la pagina de mai jos.

Pot trimite un e-mail către Blue Air?

Da, puteți contacta Blue Air și prin e-mail. Puteți trimite un e-mail echipei de servicii pentru clienți la contact@blueairweb.com. Este cea mai bună metodă, dacă preferați să comunicați în scris sau aveți o întrebare sau îngrijorare detaliată. Echipa de asistență pentru clienți va răspunde la e-mailul dvs. cât mai curând posibil. În plus, Blue Air oferă și un formular de contact pe site-ul său. Puteți completa formularul cu detaliile dvs., întrebarea și echipa de service pentru clienți vă va contacta cât mai curând posibil.

Cum să trimiți mesaje către Blue Air prin intermediul rețelelor sociale?

Puteți contacta Blue Air prin intermediul diferitelor mânere de rețele sociale, cum ar fi Facebook și Twitter. Compania aeriană are o prezență activă pe platforme precum Facebook și Twitter. Puteți trimite un mesaj direct echipei de servicii pentru clienți prin aceste platforme, iar aceasta vă va răspunde cât mai curând posibil. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă preferați să comunicați în timp real sau dacă aveți o întrebare sau îngrijorare mai generală.

Cum poți trimite e-mail către Blue Air?

Dacă aveți o plângere sau o problemă serioasă, luați în considerare contactarea departamentului de asistență pentru clienți Blue Air prin poștă. Puteți trimite o scrisoare la sediul companiei din București, România, la următoarea adresă: Blue Air, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, 075150, Otopeni, județul Ilfov, România.

Rezumat: există mai multe modalități de a contacta serviciul pentru clienți Blue Air. Indiferent dacă preferați să vorbiți la telefon sunând la numărul de telefon al serviciului pentru clienți Blue Air, trimițând un e-mail sau comunicând prin intermediul rețelelor sociale, compania aeriană are o echipă dedicată disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri. Sperăm că aveți clar cum să contactați Blue Air. Pentru orice confuzie sau detalii suplimentare, distribuiți interogarea în caseta de mai jos.